file Triton 1 no bass

  • Pbgalvin's Avatar Offline
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Lovin' GET T1s
    • Posts: 296
    • Thank you received: 630
    • Karma: 1
  • arrow_drop_downMore arrow_drop_upLess
Pbgalvin Posted 1 year 5 months ago
#28256
Are you sure you don't have your processor set to small rear speakers or some such?
2 channel -> GeT Ones, BAT VK-31 Pre, Custom Bellisimo Amp fed by Oppo 105D, mac mini w/ ripped CD library, Rega RP8 + Moon 310LP N
HT -> Marantz 7703, Butler Audio T5150 amp, GeT Ref mains, SCXXL, SuperSurround 50s, 1 X Power Sound Audio XV15se, fed by Oppo BDP-205 + mac mini

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • grg1120's Avatar Offline school
  • Junior Member
  • Junior Member
    • Posts: 21
    • Thank you received: 15
  • arrow_drop_downMore arrow_drop_upLess
grg1120 Posted 1 year 5 months ago
#28257
Yes I tried it on a two channel system.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Moderator's Avatar Offline
  • Moderator
  • Moderator
    • Posts: 3115
    • Thank you received: 3375
    • Karma: 19
  • arrow_drop_downMore arrow_drop_upLess
Moderator Posted 1 year 5 months ago
#28293
Sorry for the delay.

If you haven't tried it yet, let's do a hard reboot of the speaker. Set a timer on your phone for 15 minutes or longer. Disconnect power and start the timer. This will allow the speaker enough time to completely drain. Once the timer is complete (or longer) reconnect power. The light on the back should flash for 20-30 seconds +/- as the firmware reloads. Most of the time this will do the trick.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Moderator's Avatar Offline
  • Moderator
  • Moderator
    • Posts: 3115
    • Thank you received: 3375
    • Karma: 19
  • arrow_drop_downMore arrow_drop_upLess
Moderator Posted 1 year 5 months ago
#28382
Try a hard reboot of the amplifier. Set a timer on your phone for 15 minutes (can be longer) and disconnect the power. Start timer. This will allow the amplifier time to fully drain. When the timer is finished (again, can be longer) reconnect power. The light on the back will flash for 20-30 seconds as the firmware reloads. Most times this does the trick.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Moderator
menu
close
Menu
person_outline
arrow_back
You are here: Home Forum Support Triton Series Triton 1 no bass